Kookstudio Thorn - Paul Kitzen

ONZE PRAKTIJKOPLEIDINGEN

Eindtermen Gespecialiseerd kok.pdf

WTOL- Academy en Kookstudio Thorn slaan de handen in elkaar.WTOL-Academy is een SVH erkend opleider voor o.a. wijn en gastronomie.

Met desamenwerking wordt het opleidingsaanbod van Kookstudio Thorn uitgebreid met dekennis van WTOL-Academy. Het beste van 2 SVH erkende particuliere opleiders onderéén dak. Vanaf 2023 zal WTOL verschillende praktijkopleidingen aanbieden bij Kookstudio Thorn.

Check hieronder het aanbod.

Kookstudio Thorn - Opleiding SVH - leermeester

SVH - leermeester

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca. Je deelt je kennis en begeleidt je medewerkers, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot vaklieden. Een verantwoordelijke taak. De kwaliteit van jou als leermeester is hierin medebepalend.


Meer informatie

Nu tot € 1000,- subsidie op je opleiding met STAP-budget
Kookstudio Thorn - Opleiding SVH Wijn 2

SVH Wijn 2

De praktijkopleiding vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus worden ca. 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruik gemaakt van Wijntraining Online. Toegang tot deze online training ontvang je direct na inschrijving!Zo kun je gelijk aan de slag!


Meer informatie

Nu tot € 1000,- subsidie op je opleiding met STAP-budget
Kookstudio Thorn - Opleiding SVH Wijn 3

SVH Wijn 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn. We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een gezellige sfeer. We verdiepen ons in:

De wijngebieden in de wereld, proeven en beoordelen van wijn, karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden, wijnbereiding, vinificatie en kwaliteitsverschillen herkennen.


Meer informatie

Nu tot € 1000,- subsidie op je opleiding met STAP-budget
Kookstudio Thorn - Opleiding SVH Bier

SVH Bier

Bier is populair! Steeds meer mensen weten wat van bier. Er zijn ook steeds meer restaurants die speciaalbieren inzetten voor bier-spijs combinaties. Maar weet jij het verschil tussen bier en pils? Of wat het verschil is tussen boven- en ondergistend bier? Wat betekent I.P.A. en waarom heet het één Witbier en het ander Weizen? Waarom schuim je een pilsje af? Hoe kun je de drinkbeleving van je gasten vergroten?


Meer informatie

Nu tot € 1000,- subsidie op je opleiding met STAP-budget

Volg ons op social media

Instagram  Facebook