Kookstudio Thorn - Paul Kitzen

Brood bakken in de horeca

De vakopleiding is geschikt voor beroepsbeoefenaars die ervaring hebben binnen het koksvak of voor de gemotiveerde thuisbakker die zich graag willen verdiepen in het bakken van brood.

Kookstudio Thorn - Particuliere Vakopleidingen

4350.00
excl. boeken

Opleidingsduur

35 lessen (incl. examen o.v.b.) van 5 klokuren

Studiebelasting
2 á 3 klokuren studie per week

Lestijden *
Lestijden zijn van 16.00u tot 21.00u. (Lesdag: maandag o.v.b.)

Start vakopleiding
In de week van  2 september 2024

Wat leer je onder andere?

De nadruk zal liggen op gevulde & ongevuld broden, vlechtbroden en vloerbroden (voorbeelden: Pain Couronne, yoghurtbrood, olijvenbrood, zuurdesem, etc.)

Inschrijven

Schrijf je nu in

Doelgroep

Altijd al je eigen brood willen bakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Brood bakken is een vak apart is. Daar gaat deze opleiding je bij helpen. Voor alle (chef)koks of thuisbakkers die graag met hun handen in het deeg zitten!

De vakopleiding 'brood bakken binnen de horeca' bestaat voor een heel groot deel uit praktijk. Uiteraard behandelen we ook de theorie, maar het uitgangspunt is altijd de praktijk. Vooral door veel te doen en te oefenen doorloopt u deze opleiding gegarandeerd met enthousiasme en plezier.

Toelatingseisen

Aan deze vakopleiding zijn geen speciale eisen ten aanzien van een bepaalde vooropleiding noodzakelijk. Het is alleen zéér wenselijk dat de geleerde technieken en vaardigheden ook met enige regelmaat in de praktijk kunnen worden toegepast om zo een routine te creëren.

Examen

Als het gehele programma doorlopen is, ontvangt u van Kookstudio Thorn een bewijs van deelname. Er wordt momenteel nog onderzocht of het haalbaar is om een SVH - examen af te nemen. Dit kan gedurende de opleiding nog veranderen. Studenten worden hier tijdig over geïnformeerd.

Boeken

Theorieboek Boulanger


* Lesdag is afhankelijk van het aantal inschrijvingen per opleiding. Begin augustus 2024 zal de lesdag definitief worden gemaakt!

Volg ons op social media

Instagram  Facebook