Onze vakopleidingen
SVH - Keuken assistent
Voor iedereen die de eerste stappen richting arbeid in de keuken wil zetten. De vakopleiding keuken assistent bereidt voor op instroomfuncties in de horeca en is gericht op onder meer studenten uit het praktijkonderwijs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
SVH - Kok
De vakopleiding is geschikt voor beginnende beroepsbeoefenaars, enthousiaste vakmensen of gepassioneerde hobbykoks die graag een diploma willen behalen. Voor zowel jong als oud, voor iedereen die praktijkgericht aan de slag wil en de basisbeginselen van het koken verder wil ontwikkelen.
SVH - Zelfstandig werkend kok
De vakopleiding is geschikt voor beroepsbeoefenaars die ervaring hebben binnen het koksvak en graag hun werk willen bekronen met een diploma. Beroepsbeoefenaars die na het behalen van een koksdiploma door willen stromen naar een hoger niveau.
SVH - Gespecialiseerd kok: warme & koude keuken
Beroepsbeoefenaars die reeds ruime ervaring hebben binnen het koksvak en zich graag verder willen specialiseren in hun vakgebied. Beroepsbeoefenaars die na het behalen van een zelfstandig werkend koksdiploma door willen stromen naar een hoger niveau.
SVH - Gespecialiseerd kok: patisserie
Beroepsbeoefenaars die reeds ruime ervaring hebben binnen het koksvak en zich graag verder willen specialiseren in hun vakgebied. Beroepsbeoefenaars die na het behalen van een zelfstandig werkend koksdiploma door willen stromen naar een hoger niveau.
SVH - Plant based chef
De vakopleiding is geschikt voor beroepsbeoefenaars die ervaring hebben binnen het koksvak en graag hun werk willen bekronen met een diploma. Beroepsbeoefenaars die na het behalen van een koksdiploma door willen stromen naar een hoger niveau.
SVH - Brood in de horeca
De vakopleiding is geschikt voor beroepsbeoefenaars die ervaring hebben binnen het koksvak of voor de gemotiveerde thuisbakker die zich graag willen verdiepen in het bakken van brood.